Online:
Gastenboek | Nieuwsbrief
   
NL    EN    FR

HISTORY

Where it all started... "de melkmuilkes"

[Klik op de foto's om ze te vergroten]

1990

Gepassioneerde motorvrienden – verschillende motoren : Yamaha, Moto Guzzi, Norton, Harley Davidson, Triumph, BMW met 1 ding gemeen: allemaal gebouwd in de jaren 70 . De motorvrienden willen hun passie delen en organiseren een eerste tweedaagse voor  motoren uit de jaren 70 in het voormalige jeugdhuis Beukenhof te Eeklo. Met Succes!

De 70’ Cycle Run is voortaan een feit.

Het jeugdhuis wordt opgedoekt en de motorvrienden – met steeds groter wordende aanhang sympathisanten – verhuizen noodgedwongen naar Het Sparrenhof. Het treffen groeit. Iedereen kent iedereen en de weekends worden een begrip.

Organisatieleden komen en gaan, maar de kern blijft bestaan en organiseert vlijtig voort.

In 1999 wordt ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de 70’ Cycle Run een trackdag ingericht. Net over de Franse grens in Croix en- Ternois kunnen liefhebbers van motoren uit de jaren 70 hun machine testen op een racecircuit. Deze dag kent zoveel bijval dat ook dit een jaarlijks evenement wordt.

  

Gepassioneerde motorvrienden, 70’s bikes, een treffen  –ondertussen te Watervliet-  en een racetrack-event. Wat verlangt een mens nog meer?!

Greetz,

Mario, Nathalie, Marnix, Patricia, Frank, Marleen, Peter en Hilde
 

70's NIEUWS
De foto's van Croix 2011 staan online. Klik hier en bekijk ze stuk voor stuk!

   
 


language selector:


       
     
       


© 2006 kvp | Stats: | On we had motor dudes on this site