Classic Sprint 2024: hot – hotter – hottest

By on 2 september 2024 at 21:19 in Aankondigingen

Deze editie van onze Classic Sprint was waarschijnlijk de heetste tot nu toe, en dat om meer dan één reden.

Wij kregen het ’s morgens vroeg al heel warm omdat we niet wisten of we ons systeem gingen opgestart krijgen. Een team van onze medewerkers met heel wat technische en IT-skills kreeg gelukkig alles tegen 12u aan de praat en we waren vertrokken.

Voor de piloten was het duidelijk ook warm. Ik zag meer dan één piloot die kletsnat van het zweet een print kwam afhalen van zijn of haar gereden tijd. Aanschuiven om een streepje te trekken met motorpak, helm en handschoenen was bij deze temperaturen niet van de poes. Maar veiligheid voor alles en chapeau voor de volhouders!

We hadden 111 ingeschreven piloten die samen meer dan 200 runs hebben gereden.

De beste tijd in de klasse min 600 was 8,11 sec. De beste tijd in de klasse plus 600 was 7,44 sec. De hoogste topsnelheid over de 200m was 174 km per uur.

De namen van de piloten ben ik even kwijt, waarvoor mijn excuses. Binnenkort vindt je alle tijden hier op onze website dus nog even geduld.

En hier al de foto’s van Slachter666 in afwachting van nog meer.

Bedankt aan alle rijders en bezoekers om er weer een leuk motorfeestje van te maken. En een nog grotere merci aan onze vrijwilligers die van ’s morgens 7u30 tot ’s avonds 20u het beste van zichzelf gaven om jullie dit feestje aan te bieden.

We hopen dat jullie er volgend jaar ook terug bijzijn op de eerste zondag van september. En ondertussen: drive safe!

Jouw berichtje...

© 70cyclerun 2003 - 2024 | sitestats: